Helg

På fredag var jeg og noen venner på besøk med en venninne! Vi hadde det sykt gøy og hadde alle mulige teite, barnlige leker, det er jo alltid litt kosli! ??

Då vi var ferdige der, var jeg med Sigrid hjem, jeg overnattet med henne. Vi lå å snakket om alt mellom himmel og jord, og vi sovnet praktisk talt mens vi lå å snakket.

Dagen etterpå leste vi til matte eksamen.. Åh jeg hater matte, men det må jo gjøres, jeg ble kjørt hjem i 6 tiden og leste enda mer matte. Da det ble kveld kom Martin og hentet meg, så dro vi ned til han og spiste pizza, etterpå så vi en film som het a boy girl thing, den har jeg sett en million ganger ?? Han kjørte meg hjem i 12 tiden, og jeg sovnet med en gang jeg kom hjem.

Nå sitter jeg å leser 2. Boken i en bokserie som heter fallen engel. Jeg har lest bokserien før men den er bare så utreli god ?? I morgen går hele dagen til lesing av eksamen som er på tirsdag.. Hele denne uken som kommer går bare til eksamen og tentamen, å så deili det skal bli med påskeferie ????

Tenkte jeg skulle slenge med et par dårlige selfies av meg og Ida fra Torsdag ??????

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er Marte! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

mvp

Kategorier

Arkiv

hits