Onsdag

I dag hadde vi egentlig en ganske chill dag på skolen. Vi hadde to timer med studietid som jeg da brukte til å ordne litt på kjolen. Jeg har prøvd å lage to skjørt før som bare gikk i dass, så denne gangen prøvde jeg med strikk. Det funker jo i hvertfall litt bedre <3

Det eneste som var litt dritt i dag var at symaskinen ikke ville samarbeide på slutten, men men. Vi har også hatt tre timer MOT. For dere som ikke vet hva det er, så er det en eller to damer som kommer noen ganger på ungdomsskolen. De har ulike leker og utfordringer som kanskje er litt flaue eller skumle. Og vi lærer forskjellige metoder for å tenke riktig også er meningen at vi skal tørre å ta egne valg.

Jeg har også vert en del med Martin i dag. Der var jeg en liten stund og spilte kort før jeg var med Erikke å handlet. Hun har bursdag i morgen. Føler det er så lenge før jeg har bursdag, men det er vel kanskje fordi at jeg gleder meg noe sinnsykt til å begynne å lærekjøre <3

Og i morgen har vi forresten tentamen i norsk... Off jeg hater store prøver, men det er litt digg at vi får dra når vi er ferdi!! <3 luv it!

Jeg har fortsatt besøk av Erikke, og vi koser oss max, senere i dag skal jeg lese til tentamen. Også skal jeg sove.
Så vi snx i morgen. Love u all <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er Marte! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

mvp

Kategorier

Arkiv

hits