Snart 1. April

Nå tenkte jeg at jeg skulle legge meg, jeg er begynt å bli litt trøtt. Og i tillegg gruer jeg meg syykt til i morgen!! Vi skal ha en to timers matteprøve i morgen, også er det 1. April! Jeg er sikker på at jeg kommer til å gå på mange spøker i morgen for jeg er sykt lettlurt. Men jeg får vel bare prøve å tenke på hvilken dato det er noe som jeg helt sikkert kommer til å glemme!!

Etter skolen skal jeg på et lite kurs der vi skal lære hvordan man bruker radio. ( hehe, jeg er med i røde kors ) da skal vi løpe rundt i sentrum, tror jeg :p

Men nå skal jeg bare slappe av og ikke tenke på morgendagen i det hele tatt, unntatt å pugge da! Men ellers skal jeg bare slappe av og høre på musikk :)

God natt <3

Én kommentar

Homofil designer

31.03.2014 kl.23:37

Ahh, matte er det chilleste faget på skolen!! :)

megduogkansjeden?

01.04.2014 kl.00:00

sexy legs ;)

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er Marte! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

mvp

Kategorier

Arkiv

hits