Mandag

Hei! I dag var egentlig en ganske travel dag på skolen. I natt lå jeg våken til klokken var halv 4 eller noe sånt og så opp i taket fordi jeg ikke fikk sove, og i tillegg startet vi dagen med to timer gym. De to siste timene hadde vi kunst og håndverk. Nå holder vi på med et prosjekt der vi skal lage noe å ha noe i, noe å ha på seg eller en reklamefilm, jeg valgte da noe å ha på seg. Jeg holder på å sy en kjole. Jeg ble sykt stresset i sta fordi at jeg skulle stryke ett stoff og klarte selfølgelig å svi et stort hull midt på stoffet. Jeg ble skikkelig sur for jeg var sikker på at det ikke var mer av det stoffet, men det var det heldigvis! Jeg ble faktisk så sur at jeg kjeftet på en klassekamerat som ikke hadde gjort noe galt! hehe, angrer litt på det nå. Jeg ble forresten igjen på skolen i dag til klokken var 4, og fikk laget ferdig delene av skjørtet på kjolen. Så kom Martin å hentet meg.

Da jeg kom hjem etter en ganske slitsom dag, ble jeg skikkelig gla fordi at mamma hadde laget pannekaker, det var midt i blinken for meg! Hun hadde laget de med grovt mel, og det var faktisk enda bedre!

Nå har jeg nettopp ryddet rommet og skal snart ut en tur! det blir koselig <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er Marte! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

mvp

Kategorier

Arkiv

hits