Hjem!

Idag er det Søndag, og vi skal hjem! Det har vert koselig her oppe, men har liksom ikke hatt så mye å gjøre på. Så jeg gleder meg egentlig litt til jeg kommer hjem ??

I natt sov jeg sykt dårlig. Jeg sov opp på hemsen sammen med den eldste lillebroren min på ni. Han halv våknet hele tiden og virket livredd, så jeg har sovet med ett øye åpent å passe litt på han. Utfallet var at jeg sov på sofaen i noen timer! Jaja!

Jeg har selfølgelig vert litt ute i solen i dag også! Og nå holder vi på å pakke ned, og etterpå skal jeg gå på langrenn ned igjen til bilen. Jeg er sikker på at jeg kommer til å falle mange ganger!

Da jeg var ute ista tok jeg noen bilder som jeg legger ut når jeg kommer hjem og får skikkelig nett! Men nå må jeg gå å rydde, så bloggest ! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er Marte! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

mvp

Kategorier

Arkiv

hits