Rydde lørdag

Familien min er på ski i dag, men jeg ble da igjen på hytten sammen med mormor, morfar og lillemann fordi at jeg ikke følte meg bra. Men jeg ble bedre etter hvert, så nå har jeg ryddet i hele hytten. Jeg fikk plutslig en sånn her ryddedilla.

Jeg har også fått melding fra en kompis som kanskje skulle komme opp at han skulle jobbe nattevakt og ikke kunne komme likevel... Noe som da er utrolig kjipt! Men men! Senere i dag skal vi bort på hotellet å spise, viss der er bedre nett så kanskje det kommer noen bilder?

Jeg og mormor har kost oss skikkelig i dag. Og broren min (på 1 år) sovnet oppå meg og sov der i nesten 2 timer! :O etterpå var han bare en liten engel som gikk å smilte, men nå er han trøtt igjen, så kanskje jeg skal gå å legge han, så bloggest!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er Marte! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

mvp

Kategorier

Arkiv

hits