Skiferie til tusen

Denne helgen skal jeg, mamma, kjæresten til mamma, brødrene mine og besteforeldrene mine til Grotli. Det er et skisenter som ligger på midten av noen fjelltopper som blir definert som Strynefjellet! Jeg håper selfølgelig å stå mye på ski, men er ikke helt sikker på hvor mye det blir med tanke på at jeg har veldig vondt i kneet! Men likevel skal det bli deilig med en helg litt utenfor det vanlige!

I år har det vært veldig lite snø, så skisenteret har nesten ikke vert åpent. Det har nettopp åpnet faktisk! Så i år har jeg stått på ski kanskje en gang? Men nå er det jo snart sommer, og det nærmer seg eksamen, så nå må vi vel begynne å glede oss mer til sommeren og mulighet til å gå litt mer lettkledt! Men denne helgen skal jeg nyte snøen siden vi nesten ikke har hatt noe snø! Jeg vet ikke om det er nett på Strynefjellet, men viss det er det, så skal jeg nok oppdatere dere mer! Viss ikke får dere vite hva helgen har gått til på Søndag!

Noen av dere som skal stå på ski i helgen?

Eller skal dere bare slappe av?

 

 

GOD HELG ALLE SAMMEN <3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er Marte! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

Kategorier

Arkiv

hits