Snart sommer

Nå føler jeg at det er på tide med sommer! Jeg er veldig klar for å gå i shorts og singlett og bare nyte solen. Solen har kommet frem, men det er fortsatt kaldt så nå ser jeg virkelig frem til at varmen skal komme!

I dag skal jeg forresten på foreldresamtale i 7 tiden, hater å snakke med læreren min og mamma på samme tid, føler at jeg er et negativt midtpungt :P

Etterpå skal jeg synge og danse sammen med noen venner. Vi har lært en ny dans som vi liker veldig godt!

Så i morgen så skal jeg et sted som heter Grotli! Broren min kjører alpint og konkurrerer, jeg står alpint jeg også men bare på gøy ??

Vi skal opp dit sammen med mormor og morfar å stå på ski, jeg gru gleder meg. Jeg elsker å stå på ski, men jeg har en skade i kneet som gjør ganske vondt, og jeg vet ikke hva det er, så om det blir veldig mye opp i bakken, vet jeg ikke, men jeg skal prøve å oppdatere dere!

4 kommentarer

Martine

27.03.2014 kl.16:36

Du er skikkelig pen! Hva tar du bilde med? Hadde satt pris på om du hadde sjekket ut bloggen min!

Emilie

27.03.2014 kl.16:51

Det er så godt no som det er begynt å bli varmare! :)

mvp

28.03.2014 kl.14:43

Martine: tusen takk :) jeg har ikke noe veldig bra kamera så jeg bruker bare Iphone 5 når jeg tar bilder :)

mvp

28.03.2014 kl.14:43

Emilie: ja <3

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

Kategorier

Arkiv

hits