Skiferie

Hei! utrolig lenge siden jeg har blogget nå, men akkurat nå er jeg på hafjell. Lillebroren min er på alpint-trening her, så resten av familien er egentlig bare på en liten skiferie.

Idag sto jeg på slalom, det er noe som jeg elsker å gjøre, jeg rente alene, men det er jo gøy uansett. Så lenge man liker det man gjør skader det ikke å gjøre det alene i blandt. Da det begynte å nærme seg tidlig kveld, spiste vi middag på hotellet sammen med resten av de som er på trening her.

Jeg og en kompis dro på butikken og kjøpte litt goodies, så gikk vi opp i leiligheten min og så på film, vi fikk ikke sett ferdig hele fordi broen min på 10 måner måtte legge seg.

Vi dro opp til han og fant ut at i morgen skal vi i lekeland! Haha, joda en 15 snart 16 år gammel jente i lekeland, jaja, må jo få lov til å være litt barn vi å.

Nå sitter jeg å ser på film før jeg skal legge meg inn i den harde "gode" sengen min, så jeg sier bare gonatt :*

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

Kategorier

Arkiv

hits