<3

God kveld lesere!

Nå sitter jeg å ser en komedie som heter Naturens spill. Noen som har sett den? Dagen har vert veldig avslappende noe som er deilig nå man har en hektisk hverdag <3

I morgen har vi gym, som betyr volleyball <3 på skolen vår er det sånn at når det nærmer seg jul så har alle klassene volleyball i gymtimene og på slutten av halvåret blir det turneringer! Det er utrolig morsomt.

Men som jeg sa så skal vi ha gym, så skal jeg på trening mandag, tirsdag og onsdag også er det gym igjen på Torsdag. Så det er egentlig bare i helgene jeg ikke trener. ( hender at jeg trener i helgene også )

Det er en jente i klassen min som er utrolig flink å trene! Hun er forbildet mitt når det gjelder trening, viss det går ann å si det. Men uansett! Les bloggen hennes : jpf.blogg.no!

 

Hva synest dere om innlegget?

Skal jeg legge ut noen av bildene jeg redigerte?

Hva gjøre dere på en søndagskveld?

- <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

Kategorier

Arkiv

hits