Søndag

Dagen i dag ble alt annent enn det som var planlagt. Jeg og Ingeborg voknet i titiden og lå bare å snakket litt før vi sto opp og spiste frokost. Vi lagde speilegg, liksom som om vi er så gode kokker.

Vi gikk opp på rommet og redigerte litt bilder. Redigerings programmet jeg har er ganske bra, men jeg vet ikke helt hva det heter for det står bare photo! edit. Vi manipulerte noen bilder av venninnene våre sånn at de så ut som noen helt andre. Vi redigerte sånn 11 bilder før vi fant ut at vi skulle se film.

Planen var å se en film som heter Carrie, men siden den ikke var å finne så vi the uninvited. Filmen var ikke av det skumleste slaget, men fy søren som vi skvatt. Etter vi hadde sett filmen dro Ingeborg hjem og jeg satt igjen alene :/ wohoo!!

Jeg har forresten diskutert med stefaren min hvilke bilder jeg skal ha på takkekortet fra konfirmasjonen og han fant ut at det var viktigere at bakgrunnen så bra ut enn at jeg gjorde det, så det er tydeligvis bakgrunnen som gjelder :P

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mvp

mvp

15, Stryn

Hei! Jeg er en jente på snart 16 år. Jeg er veldig smilende og kanskje en smule naiv :P Jeg går siste året på ungdomsskolen i Stryn og skal forhåpentligvis flytte til Sandane til høsten der jeg har søkt idrett! Viss det er noe som helst dere lurer på så er det bare å kontakte meg på : mvpblogg@hotmail.com :D Ellers er det bare å kommentere!

Kategorier

Arkiv

hits